13 nagyatádi versenyző 13 érmet szerzett Barcson

Barcson rendeztek szombaton egy nyílt, regionális rangsorversenyt, ahova a Nagyatádi Judo Club 13 versenyzőjét nevezték. Volt, aki felversenyzőként szerzett aranyérmet. Egy visszatérő pedig Miskolcon remekelt.

Nemcsak versenyt rendeztek tegnap Barcson, hanem a megnyitón átadták a klubok legeredményesebb diákversenyzőinek díját is, amelyet – eredményei alapján – a Nagyatádi Judo Club részéről Bálizs Balázs kapott meg.

A nagyatádi versenyzők 13 érmet szerezték a rangsorversenyen. A Diák D kategóriában aranyérmet szerzett Lakos Brúnó (-42 kg) és Somogyvári Zsombor (-33 kg). A dobogó második fokára állhatott Baksa Gergő (-42 kg), míg bronzérmet három versenyző, név szerint Horváth Dávid (-22 kg), Farkas Bulcsú (-24 kg) és Szoboszlai Adrián (-33 kg) szerzett.

A Diák C kategóriában két bronzérmet szereztek a nagyatádiak közül Gergely Natália Viktória (-30 kg) és Nagy Zalán Zoltán (-30 kg) állhatott dobogóra.

A Diák B kategóriában Szabó Menyhért (-45 kg) aranyéremmel térhetett haza, mint ahogy a serdülők közül Bálizs Balázs (- 81 kg) szintúgy. Balázs – felversenyzőként – az ifik között is megmérette magát, itt bronzérmet szerzett. Szintén az ifik között aranyéremig jutott Nagy Nándor (-81 kg), aki elindult a junior mezőnyben is, ahol ugyancsak aranyérmet szerzett.

Korábban, még csütörtökön rendezték meg a Belügyminisztérium Országos Judo Bajnokságot Miskolcon. Itt Lakos András a Nagyatádi Judo Club versenyzője hosszabb idő után múlt szeptemberben újra judogit húzott. A visszatérés jól sikerült, a miskolci versenyen +100 kg kategóriában ezüstérmet szerzett a versenyző.

Április 13-án rendezik meg Nagyatádon az I. Harcos Zoltán emlékversenyt, ahol több száz fiatal, szülő, edző és bíró fogja meglátogatni városunkat.

Megosztás