Hétgólos meccset játszott az NFC, a felsőházban ért el döntetlent az RKC

A Somogy Vármegyei első osztály 21. fordulójában a Juta csapat látogatott a Mudin Imre Sportcentrumba, míg a Nagyatádi RKC női csapata Csepelen vendégszerepelt a felsőházi rájátszás első fordulójában. Legközelebb a Fradi korosztályos együttese érkezik Nagyatádra.

Nagyatádi FC – Juta SE 5:2 (1:1) Gólszerzőink: Horváth Péter, Galamb Dávid (2), Zentai András Csaba (öngól), Pati Milán

Sorozatban tizedik győzelmet aratta szombaton délután a vármegyei első osztály 21. fordulójában a Nagyatádi FC. Az ellenfél a Juta gárdája volt, akik a tabella közepén foglalnak helyet. Az őszi találkozón a mieink kétgólos győzelmet arattak idegenben, és a hazai találkozón is érvényesült a papírforma, igaz, a vendégek kétszer is vezetést tudtak szerezni, ám a második jutai gól után a nagyatádiak 10 perc alatt háromszor is betaláltak, ezek után pedig nem volt kétséges a három pont sorsa.

A következő fordulóban – nagyszombaton – a mieink a 11. helyen álló Kaposfüred otthonába látogatnak.

Csepel DSE – Nagyatádi RKC (nők) 24:24 (9:14)

A NB2 felsőházi rájátszásának első fordulójában a nagyatádiak a Csepelre látogattak, akik nyolc pontot hoztak magukkal a rájátszásba, míg a mieink csak hármat. Meglepetésre az első félidő végén ötgólos nagyatádi előnyt mutatott az eredményjelző, ám a második játékrészben fokozatosan faragott hátrányából a csepeli csapat, sőt a lefújás előtt négy perccel már kétgólos előny birtokában kézilabdázhattak. A nagyatádiaknak sikerült egyenlítés, a hajrában Kurucz Ivett és Horn Mónika vette be az ellenfél kapuját, csepeli részről pedig nem született több gól, így végül a döntetlenért járó egy ponttal kell beérnie a csapatoknak.

A nagyatádiak legközelebb április 14-én játszanak, hazai pályán fogadják a Ferencvárosi Torna Club U21-es csapatát délután 3 órakor.

A férfiak ma este játszanak az alsóházi listavezető Dunaharaszti otthonában.

Megosztás