A DK pártelnöke látogatott Nagyatádra

Fórumot tartott tegnap Nagyatádon Gyurcsány Ferenc. Pünkösd Márton polgármesterjelölt a legfontosabb feladatai között nevezte meg a gyógyfürdőre adott, majd visszavett fejlesztési forrás visszaszerzését. Ehhez petíciót is indítana.

A Nagyatádi Közéleti Egyesület, a DK, az MSZP és a Párbeszéd-ZÖLDEK közös jelöltje, Pünkösd Márton. Elmondta, hogy jóleső érzéssel vállalja fel ezeknek a pártoknak a képviseletét, ám kiemelte, hogy elsősorban nagyatádiként és elsősorban lokálpatriótaként dolgozna.

– Készítettünk egy választási programot: gondolkodtunk városfejlesztési, közösségi, gazdasági, környezetvédelmi kérdésekben. Alaposan, szakmaisággal és több hónapon keresztül készült a program – fogalmazott.

Gyurcsány azt mondta, hogy kevés izgalmasabb és összetettebb dolog van, mint szolgálni egy közösséget. 

– Hogyan lehet ennyi féle embert együtt tartani, mint egy város lakossága? Hisz vannak benne ilyenek meg olyanok. Nagyatádon ilyen, olyan meg amolyan gondolkodású emberek vannak. A titok valójában az, hogy megértjük-e, hogy a nap végén sokaknak lehet igazsága.

– Nekem ennyit jelent a baloldaliság az nem járja, hogy csak azokra figyel az ország, akik felül vannak, akiknek jól megy. Hanem mindentől függetlenül mindnyájan emberek vagyunk, ezt pedig a helyi politikában különösen figyelembe kell venni – foglalta össze a pártelnök.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás