A nőknél is véget ért az alapszakasz

A női kézilabda NB 2 E jelű csoportjában is véget értek az alapszakasz küzdelmei. A mieink a felsőházban folytatják.

Szekszárdi FGKC – Nagyatádi RKC (nők) 19:19 (11:8)

Gyakorlatilag tét nélküli találkozót játszott egymással a két csapat az alapszakasz utolsó fordulójában, hisz az eredménytől függetlenül már a vasárnapi meccs előtt biztos volt, hogy a mieink a felsőházi rájátszásban lesznek érdekeltek, míg a vendéglátók az alsóházban folytatják a szezont.

Ennek megfelelően kevés gól született a találkozón, az első félidőben mindössze 19 gólig jutottak a felek. A második játékrészre háromgólos szekszárdi előnnyel fordultak a felek, amelyben a nagyatádiak végül egyenlíteni tudtak. A végén aztán úgy tűnt, hogy a vendéglátók szerzik meg a győzelmet, hisz a lefújás előtt egy perccel megszerezték a vezetést, ám a Nagyatádi RKC – kihasználva az emberelőnyét – egyenlíteni tudott.

A folytatásban, ha ugyanúgy az F csoport csapataival találkoznak az E csoport csapatai, mint a férfiaknál, akkor a többi között a Ferencváros U21-es csapata is Nagyatádra látogat a tavasz folyamán.

Az alapszakasz gólkirálya a nőknél is a nagyatádiak közül került ki, Ghetu Andrea a 13 lejátszott meccsén 134 találatot ért el.

Megosztás