Egy hétig lehet még szavazni egy nagyatádi egyesületre a Tescóban

Az „ÖN VÁLASZT, MI SEGÍTÜNK” programban három kiválasztott projektre szavazhatnak a vásárlók január 15. és február 11. között. A pályázaton a nagyatádi Fiatal Újságírók Egyesülete is indult.

A szavazás időtartama alatt a vásárlók minden vásárláskor egy zsetont kapnak, mellyel a zsetongyűjtő ponton az általuk kiválasztott szervezet gyűjtőedényébe dobva tudnak voksolni. A nagyatádi körzetben egy helyi, egy ötvöskónyi és egy marcali projekt támogatható.

A Fiatal Újságírók Egyesületének célja a diákok közösségi életének élénkítése, a szakma iránti érdeklődés felkeltése, egy utánpótlásgárda kinevelése a helyi független, fiatal újságírás megteremtése által. A média alaposabb megismerése 21. századi polgárokat nevel, demokratikus gondolkodásra, tudatos állampolgári viselkedésre tanít, emellett örömforrás, önmagunk és a világ mélyebb megértését is elősegíti – olvasható a Tesco oldalán.

Az Ötvöskónyi Kulturális és Sport Egyesület céljai között szerepel a nemzeti identitás erősítése, a sport és a kultúra fiatalokkal megismertetése, és az egészséges életmódra való felkészítés, melynek érdekében sportnapot szerveznének.

A Marcali Óvodai Központ projektje a környezettudatos nevelés célkitűzéseinek megvalósulását szolgálja. Gyermekeik a ligetben játszva megismerhetik a telepített cserje- és fafajokat, gondozásuk egyszerű lépéseit, megóvásukat, rendben és tisztán tartásukat. A diótermést a mindennapjaikban is fel tudnák használni, a matematikai, a zenei nevelés, vagy éppen a játékos mozgásfejlesztés során.

Megosztás