Hamarosan nyit a strand

Nyitáskor gyereknapi rendezvénnyel várják a látogatókat Nagyatádon, ezt követően pedig egész nyárra különböző programot szerveznek a városi strandon. A nyitás már a küszöbön áll, az utolsó simításokat végzik a területen.

Tavaly nyáron 36 ezren látogattak ki a strandra, annak ellenére, hogy az időjárás nem kimondottan kedvezett a strandolásnak. Hamarosan újra elérkezik a nyitás ideje, jelenleg a felkészítő munkálatok végén járnak.

A legnagyobb medencét már feltöltötték, az élménymedence is hamarosan készen áll a vendégek fogadására, a feltöltött vizet a napokban kezdték el forgatni, a termálmedencébe pedig hétfőn engedik bele a vizet. A jegyárak a tavalyihoz képest minimálisan emelkedtek, ezekről a strand új weboldalán lehet tájékozódni.

– Az előző évhez hasonlóan különböző színes programokkal szeretnénk még élménytelibbé tenni a nyarat – fogalmazott Kolics Tamás, a Nagyatádi Fürdők vezetője.

A nyitóhétvégén, június 1-jén és 2-án gyereknapot tartanak a strand területén, de a nyár folyamán újra lesz több éjszakai fürdőzés, családi vasárnapok, 24 órás úszás is. A nagyatádi úszóegyesületek is itt tartják majd a táboraikat, illetve a NFC játékosai a nyári felkészülés egy részét a strand területén töltik majd. 

– A felújítási munkálatok rendben mentek, néhány műszaki berendezés felújításra szorult, de ezek is időben elkészültek, mint ahogy a területrendezéssel is végeztünk – tette hozzá az igazgató.

Tehát a strand június 1-jétől várja a vendégeket, az uszoda pedig a nyári időszakban zárva tart.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás