Vásárolj erkélybútort online – gyorsan és egyszerűen!

Otthon is élvezheted a napsütötte napokat! Ezekben a forró napokban nincs is jobb, mint kiülni a kertbe vagy teraszra. Mi van azonban, ha lakásban élünk? Erre a problémára is van megoldás! (x)

Erre a problémára is van megoldás! Ha van erkélyed, ugyanúgy élvezheted a kint töltött időt, mint mindenki más.

Fotó: Shutterstock
Fotó:xujun / Shutterstock.com

Ha lakásban élsz, az nem jelenti azt, hogy állandóan négy fal között kell lenned. Az erkélyt is át lehet úgy alakítani, hogy hangulatos legyen. Köztudott, hogy a friss levegő jót tesz az egészségnek, tehát érdemes ennek a térnek is figyelmet szentelni. Természetesen az erkélyen nemcsak pihenni, hanem dolgozni is lehet! Ez az egyik legnagyobb előnye a home office-nak.

Vásárolj online

Akinek erkélyes lakása van, az mázlista. Ez a kis tér is sokat jelenthet, ha már nem bírjuk elviselni a bezártságot. Elég hangulatosan berendezni és lényegében egy új helyiséggel fog bővülni a lakás. A BIANO bútor- és dekorációkereső segítségedre lehet ebben. Több webáruház erkélyre és teraszra alkalmas bútorait tekintheted meg náluk és ami még fontosabb, a különféle szűrők segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb darabot.

Milyen bútorok alkalmasak az erkélyre?

Ebben az esetben a méret igenis számít. Az erkélyt tulajdonképpen bármilyen bútorral berendezheted, a lényeg, hogy megtaláld a megfelelő méretet.

Erkélybútor szett

Az erkélybútor szett alapnak számít. Ez kényelmes kanapéból, fotelekből vagy klasszikus székekből áll. Általában az asztal is a készlet része szokott lenni. Kisebb erkély esetében javasoljuk az összecsukható asztalt és székeket, így szükség esetén még mindig lehetőséged lesz például ruhát szárítani az erkélyen.

Fotó: Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com
Fotó: Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

Tipp: Ha szeretsz barkácsolni, készíts magadnak raklapbútort. A raklapbútor összeállítása gyerekjáték, ezenkívül trendi, olcsó, könnyen karbantartható és teljes mértékben személyre szabható.

Hinta az erkélyen

A tojás alakú függőfotel rendkívül népszerű. Praktikus is, és bárhol elfér. Ezenkívül modern és elképesztően kényelmes.

Fotó: Cinematographer / Shutterstock.com
Fotó: Cinematographer / Shutterstock.com

Napernyő mindig és mindenhol

Az UV-sugarak az erkélyen is megtalálnak minket, tehát ha egészségesen szeretnénk pihenni, akkor napernyőt is szükséges beszerezni.

Tipp: Vásárláskor a napernyőtalpról se feledkezz meg, másképp egy erősebb fuvallat magával ragadhatja a napernyődet.

Belátásgátló paraván

Mint már a neve is sugallja, a belátásgátló paraván nemcsak esztétikai, hanem praktikus funkcióval is rendelkezik. Tökéletes magánéletet biztosít az erkélyen, így a környezetedből származó zavaró tényezők többet nem zavarják meg a nyugalmadat.

Melegítők hidegebb időjárásba

Ha hidegebb napokon is szeretnél az erkélyen relaxálni, érdemes kültéri hősugárzóba fektetni. Kellemesebbé teszik a kint töltött időt és hangulatosabbá varázsolják az egész erkélyt.

(x)

Megosztás