Hibátlan hétvége

A Nagyatádi FC idegenben lépett pályára, a kézilabdacsapatok pedig a sportcsarnokban fogadták aktuális ellenfeleiket.

Marcali VFC – Nagyatádi FC 0:4 (0:1) Gólszerzők: Nikolic Vukan (2), Koósz Ádám, Tratnyek Dániel

A hatodik helyen álló Marcali fogadta a nagyatádiakat szombaton a vármegyei első osztály 24. fordulójában. Valamivel több mint negyed óra játék után Vukan szerezte meg a vezetést a mieinknek. Az első félidőben több gól nem született, a második játékrészben azonban Koósz Ádám és Vukan is eredményes volt, így a 70. percben már gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa. A lefújás előtt aztán Tratnyek Dániel (aki az első gólját szerezte a szezonban) tovább növelte a nagyatádiak előnyét.

Az NFC előnye 8 pont a Balatonlellével szemben. A mieink szombaton 17 órakor a Mudin Imre Sportcentrumban a Tabi VSC-t látják vendégül.

Forrás: Nagyatádi FC Facebook

Nagyatádi RKC (nők) – Ferencvárosi TC U21 35:33 (19:14)

Az FTC korosztályos csapatát fogadták a nagyatádiak vasárnap kora délután az NB 2 felsőházi rájátszásának aktuális fordulójában. A fővárosiak az egész találkozó során mindössze egyszer, a meccs elején voltak előnyben, ám onnantól kezdve az RKC dominált, volt, hogy nyolc góllal vezettek, de az egész mérkőzés során nem engedték 2-3 gólnál közelebb a Ferencvárost. A játék képe alapján megérdemelt nagyatádi siker született. Érdemes kiemelni Ghetu Andrea játéka, aki egymaga 18 góllal járult hozzá a győzelemhez, és a 9 megítélt hétméteres mindegyikét gólra váltotta. 

Ezen a héten vasárnap szintén hazai pályán játszik az RKC, a Testnevelési Egyetem csapatát fogadják este 6 órakor.

Nagyatádi RKC (férfi) – Műegyetemi Atlétika és Football Club 38:32 (19:18)

Szintúgy vasárnap játszott az RKC férficsapata is, akik a Műegyetem gárdáját fogadták. Itt sem maradt el a meglepetés, nagyon jó játékkal, végig koncentráltan játszva győztek a nagyatádiak (Bazsó Péter még egy időntúli szabaddobást is értékesíteni tudott), és tettek egy lépést a bennmaradás felé. Ráadásul a következő fordulóban az utolsó helyezett Kalocsa látja őket vendégül.

Megosztás