Idősek karácsonya Nagyatádon

Szerda kora délután rendezték meg az Idősek karácsonyát a sportcsarnokban. A város szépkorú polgárainak színes műsorral és nyolcszáz ajándékcsomaggal kedveskedett az önkormányzat.

– Azt kívánom Önöknek, hogy karácsony ünnepén, a szeretet megszületésének és Jézus megszületésének ünnepén legyen Önökben jó érzés, boldogság, legyenek szép és örömteli napjaik családjuk körében. Hordozzák, vigyék tovább a jóságot és a jó szándékot. Azt szeretnénk, hogy itt, ebben a városban érvényesülne az egymás iránti figyelem, megbecsülés, tisztelet és szeretet. Ezért is hívtuk Önöket, hogy ezt meg tudjuk mondani Önöknek, hogy a városunk idős, szépkorú polgárait tiszteljük, becsüljük és szeretjük – fogalmazott köszöntőjében Ormai István polgármester szerda délután az Idősek karácsonya városi rendezvényén, ahol nemcsak műsort, hanem egy szerény ajándékot is kaptak az ellátogató nagyatádi nyugdíjasok, idősek, szépkorúak.

A sportcsarnokban felléptek a zeneiskola növendékei és klarinét együttese, fuvola és zongora-négykezest is hallhattak az idősek, Hosszú Katalin verssel készült, majd a Nagyatádi Általános Iskolák kórusa – Maronics Melinda vezényletével – énekelt az időseknek. Őket a Kis-Fürjecske fiataljai követték, majd Lacza Attilával kiegészülve a Szent Cecília kórus karácsonyi összeállítását hallhatta és láthatta a közönség. A műsort a Fürjecske nagyobb táncosai zárták.

Képeken örökítettük meg a rendezvényt:

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás