Júniusban is folytatódnak a felújítások Nagyatádon

Lezárult a a Jókai és Bajcsy-Zsilinszky utcák felújításának közbeszerzési eljárása, ma reggel soron kívüli ülésen hirdetett nyertest a képviselő-testület. Júniusban folytatódnak a felújítások a városban. A sportcsarnoknál és az idősek otthonában már korábban megkezdődött a munka.

Több érvényes pályázat közül választotta ki a képviselő-testület hétfőn reggel azt a konzorciumot, amelyik a Jókai utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca felújítását végzi majd, illetve elsőként kicseréli a közlekedési lámpákat mind a Kossuth utca, mind a Baross Gábor utca kereszteződésében.

A legjobb, nettó 330 millió forintos ajánlatot a Reaszfalt Kft. és a Novics és Társa Közműépítő Kft. konzorciuma tette, így a munkákat ezt a két cég végzi el.

A Jókai utca teljes egészében megújul: az úttestet és a járdát is felújítják, a Kiszely utcába vezető kereszteződést is észszerűsítik. Ezeken túl térköves parkolókat alakítanak ki, illetve új kandelábersort is telepítenek majd, valamint két, kiemelt gyalogáltkelőhely is készül. A Bajcsy-Zsilinszky utcában pedig az úttestet és a járdát újítják fel. 

A munka már júniusban megkezdődhet, ezeknek a részleteiről természetesen beszámolunk.

Az Élhető Nagyatád – A városközpont és Jókai lakótelep fenntartható és környezettudatos megújítása című pályázatról bővebben itt írtunk:

Megosztás