Már a MÁV alkalmazásból is vásárolhatunk Volánbusz jegyet

Újabb mérföldkőhöz érkezett a MÁV-VOLÁN csoport integrációja, mostantól a MÁV online értékesítési rendszerén keresztül (jegy.mav.hu, MÁV applikáció) is megvásárolhatóak a helyközi Volánbusz menetjegyek, ráadásul 5% kedvezménnyel.

Az ilyen módon váltott jegyek a MÁV applikáció segítségével mutathatóak be, a vármegye- és országbérletekhez hasonlóan a validátor készülékekkel kell őket leolvasni felszálláskor az érvényesítéshez.

A MÁV alkalmazás előnye a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (Közlekedési Mobiljegyek) megoldásához képest, hogy a jegyek a készülékre menthetőek, így aktív internetkapcsolat nélkül is bemutathatóak.

A jegyünket átszállásos utazás esetén is megvásárolhatjuk a MÁV rendszerén keresztül, helyjegyet azonban még nem tudunk váltani, erre a későbbiek során lesz lehetőség. A helyfoglalással érintett országos besorolású járatokra érvényes menetjegyek értékesítése egyelőre még a Volánbusz weboldalán keresztül zajlik.

Ha nem érhető el számunkra az új lehetőség, érdemes frissíteni a MÁV appot a Google Play, az Apple App Store vagy a Huawei AppGallery alkalmazásboltok segítségével.

Forrás: MÁV sajtóközlemény

Megosztás