Így áll most a sportcsarnok felújítása

Annak ellenére, hogy a kivitelezést végző cég nemrég vonult fel a munkaterületre, jelentős előrehaladást értek el a sportcsarnok felújításán. A kivitelezésen jártunk.

Május második felében kezdte el a közbeszerzési eljárás során nyertes cég, a Pillér Invest Építőipari Kft. a sportcsarnok felújítását. 

– A homlokzat és a lábazat szigetelésével kezdtük a felújítást. A tető keleti felén teljes egészében megtörtént a héjazat lebontása. A csarnok hátsó részén is megkezdtük a tető bontását. Közben zajlik az újralécezés és hőszigetelés – tájékoztatta az Atádhírt Szabó Tamás, a kivitelezést végző cég építésvezetője. 

Tehát a kültér így áll. A belső területen zajlik a folyosók, öltözők és a vizesblokkok glettelése, csiszolása és alapozása.

Az építésvezető arról is tájékoztatta az Atádhírt, hogy az építkezés a tervek szerint, időben halad. A kivitelezés összköltsége nettó 169 millió forint. Erre, illetve a Jókai lakótelep és a Bajcsy-Zsilinszky utca korszerűsítésére egymilliárd forint európai uniós forrást nyert el korábban az önkormányzat.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás