Megkezdte a 2024-es versenyszezont a NUTE

Két versenyzővel kezdte meg a 2024-es szezont a NUTE, ám legközelebb már nagyobb létszámban utaznak, először Kaposvárra, aztán Egerbe, ahol a diákolimpián mutathatják be, hogy mennyire volt eredményes a felkészülés.

A hétvégén rendezték meg a 1. MCM-Diamant úszóverseny első fordulóját Kaposváron, ahova a NUTE mindössze két versenyzővel érkezett. Ennek ellenére mégis sikerült egy éremmel hazatérni, és Fekete Zoé is alig csúszott le a dobogóról.

Horváth Kire 100 méteres mellúszásban a 3. helyet, míg pillangóúszásban a 5. helyet szerezte meg, Fekete Zoé pedig 200 méteres hátúszásban lett negyedik.

Gáspár Réka, a csapat egyik edzője elmondta, hogy márciusban két verseny is vár a fiatalokra, először Kaposvárra utaznak az V. Kaposvár Kupa második fordulójára, majd Egerbe, ahol a diákolimpia országos fordulójában állnak a nagyatádi versenyzők rajtkőre, továbbá reményét fejezte ki, hogy ezekre a versenyekre már nagyobb létszámmal tud elindulni a csapat. Az előbbi versenyt március 9-én, utóbbi pedig március 23-án rendezik.

(Kiemelt kép: depositphotos.com)

Megosztás