Mosókefével akart rendezni egy vitát, felfüggesztettet kapott – videóval!

A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot azzal a két férfival szemben, akik egy dél-somogyi település töltőállomásán összeverekedtek.

A vád szerint a fiatalabb férfi 2023 októberében már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek, majd vitatkoztak egymással, melynek során a fiatalabb vádlott nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb vádlott kiszállt kocsijából és dühében a kúton kihelyezett mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a rongálót.

Az idősebb vádlott ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladta a 100 ezer forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt – áll a Somogy Vármegyei Főügyészség közleményében.

(A kiemelt kép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás