hirdetés
2023. Június 06, Kedd
Norbert, Cintia napja

A műszaki szakembereké a jövő: diákok, itt a lehetőség! 2022-09-08 08:55:00 | Címkék: szakember, gépipar, utánpótlás, büttner, képzés, szponzorált tartalom, pr-cikk, nagyatád

A Büttner Kft. és a környék gépipari vállalkozásai számára is alapvetően fontos a szakember-utánpótlás biztosítása. A gépipari pályák iránt érdeklődő gyermekek tanítását már az általános iskolákban el kell kezdeni. (X)

hirdetés

Ezzel kapcsolatban kezdeményezte dr. Büttner Tamás a nagyatádi általános iskolák vezetői felé, hogy vizsgálják meg annak lehetőségét, milyen személyi és tárgyi feltételekkel indítható (gépészet irányultságú) technika szakkör az intézményekben.

A felvetésüket az intézményvezetők nyitottan fogadták, így megállapodtak abban, hogy az általános iskolák a személyi feltételt és a tantermet biztosítják a szakkör részére, míg a Büttner Kft. díjmentesen biztosítja a szakkör anyagi és tárgyi feltételeit.

Ennek eredményeképpen átad fognak adni 7 db egyedileg gyártott, két munkahelyes satupadot zárható fiókos szekrénnyel, ezek egyedi és közös szerszámokat is tartalmaznak, egyszerre 14 tanuló képzésére alkalmasak.

Hívunk és várunk minden technika iránt érdeklődő fiatalt, próbálja ki magát a gépészet területén!

(Szponzorált tartalom)

A műszaki szakembereké a jövő: diákok, itt a lehetőség!
A műszaki szakembereké a jövő: diákok, itt a lehetőség! - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra