hirdetés
2023. Február 06, Hétfő
Dorottya, Dóra napja

Akció a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekért Szerző: Simon Tamás | 2022-07-22 08:48:00 | Címkék: zsetongyűjtés, Éltes, tesco, nagyatád

A vásárlás után kapott zsetonokkal most az Éltes Mátyás Általános Iskola tanulóinak is segíthet.

Zsetongyűjtő akció indult a nagyatádi Tescoban “Ön választ, mi segítünk” címmel. Az akció keretein belül minden vásárlás után a blokk mellé egy zsetont kapnak a vásárlók, amivel a legszimpatikusabb helyi kezdeményezésre szavazhatnak. A három kezdeményezés közül amelyik a legtöbb szavazatot kapja 400.000 forint támogatásban részesül.

A Mikszáth Alapítványon és az Alternaiv Egyesületen túl a Kincskereső Oktatási- Nevelési Alapítvány is részt vesz az akcióban. Ahogy tavaly a kupakgyűjtéssel, idén is az Éltes Mátyás Általános Iskolában tanuló nagyatádi és Nagyatád környéki halmozottan hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű gyermekek számára szeretnének forrást biztosítani.

- Célunk, hogy készségfejlesztő játékokat vásároljunk a gyerekeknek - mondta el Kovács Dorina projektmenedzser. - Ezekkel a játékokkal a tanulók motoros képességeit tudjuk fejleszteni, ami adott esetben ugyanolyan fontos lehet, mint a szellemi képzésük.

Az áruházban kihelyezett gyűjtők augusztus 7-ig állnak a vásárlók rendelkezésére.

Vissza az előző oldalra