Aszfaltozzák az óvoda előtti parkolót Szerző: Katona József | 2021-12-20 13:36:00 | Címkék: beruházás, ecofamily, parkoló, aszfaltozás, nagyatád

Az EcoFamily beruházásához kapcsolódóan teljesen felújítják az Árpád utcai óvoda előtt található parkolót. Ma kezdték a munkálatokat, várhatóan néhány napon belül be is fejezik.

A tervek szerint márciusban nyíló 650 négyzetméteres áruháznak a rendeletek szerint megfelelő számú parkolóhelyet is kell biztosítani: ezt vagy megépíti, vagy az annak megfelelő összeggel kiváltja az önkormányzattól. A beruházó az előbbit választotta. Az áruház területén biztosítható autó-pihenőhelyeken kívül viszont még néhányat ki kell alakítania, így az önkormányzattal közösen felújítják a Gyöngyvirág óvoda előtti parkolót. Összesen mintegy 120 parkolóhely lesz így.

Az aszfaltozással várhatóan szerda estére végeznek, majd részlegesen megnyitják a parkolót, utána pedig folyamatosan festik fel a parkolóhelyeket. Addig a lakosság türelmét kérik, és a közelben lakóknak a környékbeli parkolók igénybe vételét ajánlják.

Az EcoFamily Nagyatád és Dél-Somogy lakosságának választékát bővíti majd az innen eddig hiányzó termékkínálatával: háztartási vegyi árukkal, kozmetikai cikkekkel, papírárukkal, édességekkel és ajándéktárgyakkal.

Fotók: Röhrig Dániel
Fotók: Röhrig Dániel - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

 

Vissza az előző oldalra