Elveszett mikuláscsomagokra bukkantak Atádon

Negyven szeretetcsomag szerzett meglepetést a gyerekeknek tegnap a kupakgyűjtő szív környékén. Az Éltes sajátos nevelési igényű diákjainak gyógyászati segédeszközök beszerzésében segítő civil összefogás rejtette el őket.

Idén június elején került helyére Nagyatádon a kupakgyűjtő szív. A féléves fennállás okán készültek a civilek a meglepetéssel.

Negyven kis szeretetcsomagot helyeztünk el a kupakgyűjtő szív környékén, amire előző este felhívtuk a támogatóink figyelmét a közösségi oldalunkon – mondta Kovács Dorina projektmenedzser.

Azt írták:

„Én egy elveszett Mikulás csomag vagyok, aki pont rád várt! Kérlek! Vigyél haza, és örülj minden apróságnak, ami ma veled történik! Remélem ízleni fog a finomság, ami a csomagban meglapul!

Kérlek, örömödről küldj a Nagyatádi Kupakgyűjtő oldalra egy fotót!

Szeretettel: Kincskereső Oktatási- Nevelési Alapítvány és a Kupakgyűjtő Szív önkénteseinek Télapójától!”

A civil közösségi oldalra több tucatnyi fotó érkezett tegnap estig. A kupakgyűjtő szív kezdeményezői a Nagyatádi Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola, Nevelés-Oktatást Végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményébe járó mozgáskorlátozott és sajátos nevelési igényű gyermekek-tanulók számára nyújtanak segítséget.

Megosztás