Ittas sofőr okozott balesetet Segesdnél

Információink szerint öten utaztak abban a járműben, amely tegnap délután Segesd külterületén balesetet szenvedett. Egy utas megsérült, a sofőr ellen büntetőeljárás indult ittas vezetés miatt. Helyszíni felvételek!

Stábunk egy másik téma kapcsán járt éppen Segesden, amikor az út szélén felfedezett egy összetört autót. A kocsi a vasúti átkelőtől körülbelül 200 méterre tért le az úttestről. A zöld színű, Ford típusú jármű elhagyatott volt, a szélvédője betörve, a tetején egy kitört fa, az elülső lökhárító felcsavarodva, az autó padlóján pedig több üres sörösüveg hevert. A rádiót első ránézésre kitépték.

A rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy az autó tegnap délután öt utasával Ötvöskónyi felé haladva pályaelhagyást követően áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd lesodródott az úttestről, és behajtott az útszéli fasorok közé. Értesüléseink szerint az egyik utas megsérült.

A rendőrök megállapították, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt volt, így előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságon, ahol vér- és vizeletmintát vettek tőle. Ittas vezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, a jogosítványát bevonták. A rendőrséget úgy tájékoztatták, hogy az autót a sofőr ismerősei fogják a helyszínről elvinni. Ez egyelőre nem történt meg, így lelt rá stábunk az összetört kocsira.

Az egyik utas megsérült
Az egyik utas megsérült
Megosztás