Májusi eső aranyat ér - vagy mégsem? Szerző: Herr Dávid | 2018-05-13 17:15:29 | Címkék: szivattyú, szabaság utca, május, belvíz, nagyatád, eső, tűzoltó

Újra víz alatt a Szabadság utca! A helyszínen ezekben a pillanatokban ismét a tűzoltóság szivattyúzza a felgyülemlő esővizet. Több utca is érintett, a csatornák nem győzik elnyelni a csapadékot.

Egy helyi lakostól kaptuk az információt, hogy a hirtelen jött, mennydörgésekkel kísért zivatar következtében a Szabadság utca és a Szabadság tér ismét víz alá került. Informátorunk maga is érintett, az udvarában bokáig, néhol térdig álló víz van. Délután 2 és fél 3 között a lakó arra lettek figyelmesek, hogy a lezúdúló eső pocsolyái duzzadni kezdtek, majd kiöntött az árok, és végül újra elárasztotta az udvarokat a belvíz. Értesüléseink szerint feljebb, a Szarvas utcában is hasonló a helyzet. Aggodalomra ad okot a szituáció, ugyanis nem mondható jelentősenk a lehullott csapadék, az elvezető rendszer mégsem tudta tartani a lépést. A tűzoltóság szivattyúkkal igyekszik elvezetni a vizet a Malom-árokba. Városunk polgármestere, Ormai István is a helyszínre sietett, hogy meghalgassa a lakók problémáit.

Folyamatosan működnek a szivattyúk
Folyamatosan működnek a szivattyúk - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Az udvarokban áll a víz
Az udvarokban áll a víz - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Télen havat, májusban vizet lapátolnak
Télen havat, májusban vizet lapátolnak - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
A hátsó udvarokat is elárasztotta a felgyülemlő csapadék
A hátsó udvarokat is elárasztotta a felgyülemlő csapadék - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fotók: Röhrig Dániel

 

Vissza az előző oldalra