2020. Augusztus 11, Kedd
Zsuzsanna, Tiborc napja

Segítségnyújtás nélkül hajtott el Nagyatádon 2019-11-24 13:49:14 | Címkék: nagyatádi rendőrség, olasz, segítségnyújtás nélkül, vádemelés

A nagyatádi éjszakában ittasan, segítségnyújtás nélkül hajtott el egy olasz férfi, miután elsodorta egyik társát. A helyi rendőrök befejezték az ügyben az eljárást, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. október 12-én éjjel egy nagyatádi parkolóban két olasz állampolgár keveredett vitába, mivel egyikük ittasan akart kocsival hazavezetni az ideiglenes szállására, ezért ismerőse elvette tőle a jármű indítókulcsát. A férfi ezt nem hagyta, erőszakkal visszaszerezte a slusszkulcsot, majd az autóval elindulva elsodorta a sértettet.

A rendőrök nem sokkal később elfogták a 41 éves gyanúsítottat, aki ellen - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat 2019. november 21-én vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Vádemelést javasolnak a nagyatádi rendőrök az ügyben
Vádemelést javasolnak a nagyatádi rendőrök az ügyben - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra