Több üzletlánc is Nagyatádra készül

Három áruházat is építenének Nagyatádra multinacionális vállalatok. Mind a háromnak a beépítési tervei elkészültek, közülük az egyik már csak az állami szakhatósági engedélyre vár.

Ezekről is beszélt Ormai István a Nagyatádi VTV legújabb, ma 18.00 órakor adásba kerülő műsorában.

A polgármester egyebek között értékelte a járvány első hullámának helyi védekezését, ismertette a válsághelyzetben hozott intézkedések következményeit. A műsorban szóba került a Nagyatád-Somogyszob közötti vasútvonal napi 15 járatpárjának vonatpótló buszokra való cserélése, és a várost átszelő 681-es út állapota is. A magazinban látható három, befejezéséhez közeledő önkormányzati fejlesztés, továbbá Ormai István részletezte a következő városi beruházásokat is.

Ugyancsak megosztotta a polgármester a nézőkkel azoknak a befektetőknek a terveit, amelyek Nagyatádon szándékoznak beruházni. Egyikük az Euro Family, az Árpád utca sarkán lévő foghíjtelket vásárolta meg: háztartási termékek üzelete, kozmetikai cikkek, papíráru és ajándéktárgyak találhatók a kínálatában. A tulajdonosai már csak a plázastop néven elhíresült eljárás eredményére várnak: ez egy szakhatósági állásfoglalás, amit az erre kijelölt kormányhivatal ad a 400 négyzetméternél nagyobb alapterületű épületek esetében. A másik két áruház a Jysk és a Kik: egymás mellett épülnének a Szabadság és a Szarvas utca kereszteződésében. A Jysk lakberendezési, a Kik pedig ruházati és háztartási üzlet. 

A részletekről ma este 18.00 órakor tájékozódhatnak a Nagyatádi VTV magazinműsorában, illetve azt követően itt, az Atádhíren is.

Megosztás