22. éve örökifjúk az öregfiúk

4 vendégcsapat részvételével tartották meg a Nagyatádi Öregfiúk Futball Klub szervezésében az Örökifjak Kupa mérkőzéssorozatot. A 4 órán át tartó eseményen a 40 év fölötti játékosok mérték össze erejüket.

Már 22. alkalommal érkeztek szerte a Dél-Dunántúl városaiból és falvaiból az örökifjú focijátékosok, hogy ismét barátságos futballmeccs keretében ápolják a kapcsolatot, melyet a sport iránti kifogyhatatlan rajongásból ered. Hiszen ezek a játékosok felnőtt idejük jelentős részét labdarúgással töltötték, minden ősz hajszál deresedő fejükön tanúja volt valamennyi szép gólnak. A mérkőzéssorozatot ismét a Nagyatádi Öregfiúk szervezték meg.

A Városi Sportcsarnokban játszottak az örökifjak
A Városi Sportcsarnokban játszottak az örökifjak

Ebben az évben a 35 év feletti korhatárt 40 fölé emelték a rendezők. Vendégcsapatként játszott Boda, Kaposfüred, Hévíz és Csurgó csapata, Nagyatád pedig két csapattal vett részt a kupán. 10 órakor hangzott fel a kezdést jelentő sípszó, majd összesen 15 darab, egyenként 15 percen át tartó mérkőzés vette kezdetét. Az eredményhirdetést nem sokkal délután 2 óra után tartották meg. Az első helyen a Nagyatád I-es csapata végzett:

1.Nagyatád I.

2.Kaposfüred

3.Nagyatád II.

4.Hévíz

5.Csurgó

6.Boda

És természetesen átadták a legjobb játékosoknak járó különdíjakat is:

Gólkirály: Brezovszky Béla, Nagyatád I (5 góllal)

Legjobb kapus: Kovács Ferenc, Hévíz

Legjobb mezőnyjátékos: Takács Norbert, Kaposfüred.

A Bodaiak megígérték, hogy hamarosan ők is vendégül látják a nagyatádi csapatot egy hasonó focikupa mérkőzéssorozat lejátszására. 

Megosztás