46. nyeremény: szaloncukorcsomag négyféle ízben

Egy 5 ezer forint értékű szaloncukorcsomagot vihet haza következő nyertesünk a Chocoland Kft. felajánlásából, és az eXtremeMan Kft. pólóját. A tegnapi szerencsést már értesítettük, őt 127 megfejtő közül sorsoltuk ki.

Mielőtt a következő kérdést feltennénk, röviden írunk a „játékszabályokról” és a nyeremények átvételének módjáról. A kérdést vagy rejtvényt minden nap (hétvégén is) délelőttönként tesszük fel külön cikkben.

Arra kizárólag a nyeremeny@atadhir.hu elektronikus címre küldött levélben lehet válaszolni, pontosabban azok vesznek részt a sorsoláson, akik így válaszolnak.

Tehát: pl. a Facebookon hiába írja valaki oda kommentben a választ, az nem lesz érvényes, ő nem fog részt venni az aznapi sorsoláson. Az említett e-mail-címre mindig aznap éjfélig lehet beküldeni a megfejtést. Másnap reggel, kora délelőtt a helyes választ küldők közül sorsoljuk ki a nyertest. Őt egy válaszlevélben értesítjük erről, és küldünk számára egy kódot.

A nyertes a saját e-mail-címének és a kódnak a bemondásával veheti át a nyereményét.

Az ajándékok átvételének helye és ideje: az Atádhír (és az NVTV) szerkesztősége, Nagyatád, Nagy Imre tér 1., a kulturális központ épülete (bejárat a parkoló felől); hétköznaponként 8.30 és 15.00 óra között.

A tegnapi helyes megfejtés: Kiről szól ez az írásunk: Magyarország ghánai nagykövet-helyettese: sok jó útravalót kaptam Nagyatádon? Békési Dávid.

És akkor jöjjön a mai feladvány! Íme:

Mik Nagyatád színei, amelyek a zászlajában is megtalálhatók?

A nyeremény egy 5 ezer forint értékű szaloncukorcsomag négyféle ízben a Chocokalnd Kft. felajánlásából, valamint az eXtremeMan Kft. egy pólója.

Támogatóink:

Aranykakas Étterem

Aranyszarvas Gyógyszertár

AtlasGym

Büttner Kft.

Centrál Kávézó

Chocoland Kft.

DEH Kft.

DRV Zrt.

eXtremeMan Kft.

Éva Cipőbolt

Gold Soli

Horváth Dezső óraszervize

Komplex-Újpesti Gépgyár Zrt.

Konzumgres Kft.

Kamilla Apartmanház, Somogyudvarhely

Leves és Második Étterem

Mocz Tanya

Nagyatádi Fürdők

Nagyatádi Kulturális és Sport Központ

Novics Kft.

Nyomtatványbolt Nagyatád

Papp Ajándékbolt

Papp Halszaküzlet

Schwinn-Csepel Kerékpárszaküzlet

Sefag Zrt.

Silver Divatszalon

Soliver Ruházati Üzlet

Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tide Üzlet

Tóparti csárda

Viridis-Pannónis Nonprofit Kft.

Megosztás