50 nyeremény több mint 470 ezer forint értékben

Ennyivel gazdagodhattak olvasóink az 5. születésnapját ünneplő Atádhíren, és, persze a kérdések és fejtörők élményével. Ma az utolsó ajándékunkat is kisorsoltuk, mutatjuk a megoldást, és köszönetet mondunk.

Először is Önöknek, Nektek, az Atádhír olvasóinak: a játékért, a megfejtésekért; a hűségetekért, és azért, hogy ilyen sokan – és egyre többen – figyelemmel kíséritek az írásainkat, videóinkat, fotóinkat és egyéb tartalmainkat.

Másodsorban mindazoknak a vállalkozásoknak, amelyek támogatták a születésnapi játékfolyamot: hála nekik sok és értékes nyereményeket ajánlhattunk fel.

Igyekeztünk nem túlságosan bonyolult kérdéseket feltenni, a legutolsó, azaz a tegnapi rejtvényünk bizonyult a legnehezebbnek. Így szólt: Kicsoda ő?: „add alanyi”. Nos, egy anagrammát adtunk fel, a helyes megfejtés: Lady Diana, talán nem is kell részleteznünk, hogyan kapcsolódik a walesi hercegnő Nagyatádhoz.

71 választ kaptunk, közülük 32 volt helyes. A 30 ezer forint értékű, két személyre szóló vendégéjszakát a somogyudvarhelyi Kamilla Apartmanházban reggelivel és wellness részleg használatával (fűthető, parajdi sós vizes dézsafürdő, finn szauna) Bianka nyerte, akit már értesítettünk.

Még egyszer, köszönet mindenkinek, aki velünk tartott a játékban, tegyenek/tegyetek így továbbra is!

Megosztás