7 góllal kapott ki az RKC férfi csapata

A Dunaújvárosi Atlétika Club játékosaival mérkőzött meg tegnap délután a nagyatádi csapat. Sajnos alulmaradtak a hazaiak: 34:27-re nyert az ellenfél.

A férfi kézilabda NB II-es bajnokság dél-nyugati csoportjának 14. fordulóját vívták meg Dunántúl-szerte tegnap délután. Ennek keretében a Rinyamenti Kézilabda Club felnőtt csapata a tabella 4. helyén álló, Dunaújvárosi Atlétika Club játékosait fogadta hazai pályán a sportcsarnokban. Az első félidőben sokáig macska-egér játékot vívott a két csapat: az első percekben az RKC szerezte a gólokat, és egészen a 23. percig kiegyenlített volt a küzdelem. Ám ekkor az ellenfél sorozatban több gólt is szerzett és a félidő végére már 17:13-ra vezetett. Ezt követően az RKC veszített a lendületéből és a második félidőben már nem tudott felzárkózni, tovább növekedett a hátrányuk. Így végül 34:27-re nyerte a DAC a találkozót.

Nem voltam elégedett a csapattal – mondta Takács László, az RKC vezetődedzője. – Akaratgyenge, lélektelen játéknak volt köszönhető a nagyarányú vereség. Ha nem tudnak a játékosok változtatni a hozzáállásukon, akkor bajba kerülhet a bajnokságban maradási jog. Az ifistáink viszont nagyon jól teljesítettek: 8 góllal nyerték az esti találkozót.

A tegnapi mérkőzést követően az RKC férfi csapata továbbra is a 8. helyen áll 6 ponttal az NB II-es bajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Megosztás