A Családok Átmeneti Otthonában is járt a nyuszi

26 csomagot rejtettek el a Családok Átmeneti Otthonának udvarán vasárnap a Hagyj el húsvéti csomagot projekt kitalálói. Azt kérik, hogy az eljövendő gyereknap alkalmával, aki teheti, gondoljon az intézmény lakóira.

A civil kezdeményezés kitalálói húsvét alkalmából örvendeztették meg a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekeket. Összesen 26 húsvéti csomagot vásároltak, amiket az intézmény dolgozói vasárnap reggel rejtettek el az otthon udvarán.

– Nagy lelkesedéssel és örömmel vágtak neki a gyermekek a húsvéti nyuszi által elhagyott meglepetések keresésének – mondta el a kezdeményezés egyik kitalálója, Harsházi Kovács Dorina.

Elmondta azt is, hogy bíznak abban, ezzel motiválni tudnak minél több embert arra, hogy gyereknap alkalmából egy jelképes ajándékkal gondoljanak az intézményben élő gyerekekre, ugyanis minden apróságot nagy örömmel és hálával fogadnak az otthonban lakó gyermekek.

A húsvéti kezdeményezést Dr. Janzsó Szandra, Harsházi-Kovács Dorina, Horváth Mónika, Svégel Kamilla, Harsházi Balázs, Kovács József és Kovács Dávid támogatta.

Megosztás