A jótékony motorosok ruhát és játékot adományoztak

Szombat délelőtt több zsák ruhát és játékot vittek a Doomstriker LEMC Hungary Road 68 motorosai a Családok Átmeneti Otthonában élőknek, de nem egyedi esetről van szó: rendszeres támogatói az intézménynek.

A nagyatádi motorosok jócskán kiveszik a részüket a jótékonykodásból, legyen szó beteg gyerekekről, rászoruló családokról. Karácsony környékén Mikulásnak öltözve járják a várost és örvendeztetik meg a gyerekeket édességgel, ajándékokkal.

Ma a Családok Átmeneti Otthonának lakóit örvendeztették meg ruhákkal és játékokkal.

– Az egyik fő profilunk a rászoruló emberek támogatása – mondta el Nagy Tibor, a motorosok magyarországi elnöke. – A ruhákat részben magánszemélyektől kapjuk, illetve Nagy Márti a kapcsolatai révén sokat segít nekünk.

A Doomstriker LEMC-nek az egész világon vannak tagjai. A motorosok imidzse az évek során sokat változott, köszönhetően többek között a rászorulókért végzett tevékenységük kapcsán.

– Ha hívnak bennünket, akkor megyünk. Táborokba, óvodákba, iskolákba. Mikuláskor Nagyatád összes óvodáját meglátogatjuk, édességet osztunk a gyereknek. De vannak célzott helyeink. A Családok Átmeneti Otthonát és az Éltes iskolát rendszeresen látogatjuk, és támogatjuk.

Elmondta azt is, hogy nem csak nagyatádi intézményekbe, hanem a környező településekre is járnak, hátrányos helyzetű óvodákba visznek adományokat.

(Fotók: Röhrig Dániel)

Megosztás