Ezeket a postákat zárják be átmenetileg Somogyban

A megye 12 településén 16 postát zárnak be átmenetileg az energiaválság miatt, kiderült, melyeket. A dolgozókat más településekre irányítják. A posta azt ígéri, mindenhol megoldott marad a postázás.

Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy az iharosberényi és csokonyavisontai posta korábbi bezárása után novembertől két újabb faluban, Babócsán és Zákányban szűnik meg végleg az önálló postai szolgáltatás Somogyban.

Mára kiderült az is, országosan melyik 210 településen szünetelteti 366 postahivatal működését a cég.

Somogyban ezek a fiókok zárnak be ideiglenesen:

Kaposváron 4, Siófokon 2, Fonyódon, Magyaratádon, Nemesviden, Niklán, Sántoson, Siójuton, Somogyaszalóban, Somogyfajszon, Somogyvámoson és Zákányfalun egy-egy.

Ezzel együtt mindenhol megoldott marad a postázás az ígéretek szerint. Azon a 101 településen, ahol több szolgáltatóhely működik, a fennmaradó postahivatalok megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják majd az ügyfeleket. Azon a 109 településen, ahol nincs másik nyitva tartó posta, a szolgáltatások a mobilposta segítségével lesznek elérhetők.

A társaság folyamatosan gondoskodik az ügyfelek megfelelő tájékoztatásáról, az érintett posták november 11-ig állnak az ügyfelek rendelkezésére – közölték.

 

Megosztás