A nagyatádi cégek a veszélyhelyzetben is rendben dolgoznak

Valamennyi nagyobb nagyatádi vállalkozás vezetője megerősítette: folyamatos megrendeléseik vannak, és megfelelő higiéniai intézkedéseket tettek – tájékoztatta ma az Atádhírt Ormai István polgármester.

Mindenki dolgozik, folyamatos megrendeléseik vannak. Ugyanakkor mindenfajta óvintézkedést megtettek, amelyekhez a dolgozók rugalmasan alkalmazkodtak – sorolta a megbeszéléseken elhangzottakat Ormai István. – A nagyatádi vállalkozások belső protokollokat vezettek be a higiéniai előírások fokozott betartására, és a munkába járás megfelelő körülményeire is felhívták az alkalmazottak figyelmét. A külső kapcsolataikra külön hangsúlyt helyeztek mindenhol: az áruk ki- és beszállítása során nem érintkeznek közvetlenül a szállítókkal. Átmeneti területeket jelöltek ki erre a célra, tehát elkülönítették a saját területüket. Folyamatos a cégek belső kommunikációja, nincs sehol komoly fennakadás.

A határokon való nehezebb átjárás miatt természetesen lassabbá vált a külföldi áruszállítás, de más nehézség egyelőre nem adódott. Nagyatád polgármestere ezen vállalkozások vezetőivel beszélt: Büttner Kft., DEH Magyarország Kft., Bagó és Társa Kft., Novics Kft., Európa Pék Kft., Komplex-Újpesti Gépgyár Kft., Mez-Crafts Hungary.

Megosztás