A Novics Kft. újíthatja fel a csapadékvíz-elvezetést Nagyatádon

Mintegy 45 millió forintért vállalta hét utcában, összesen 2600 folyóméter hosszan a csapadékvíz elvezetésének a rekonstrukcióját. Két vállalkozás pályázott még a kivitelezésre.

Nagyatád Város Önkormányzata a megyei önkormányzattal közös konzorciumban pályázott sikeresen a Településfejlesztési Operatív Programban.

A Zrínyi, az Ady Endre és a Liget utcában, a Szabadság közben, a Szabadság téren, valamint a Rákóczi és a Béke utcában összesen 2600 folyóméteren valósul meg a csapadékvíz elvezetésének a korszerűsítése.

A munkálatok során helyreállítják a nyílt és zárt árokszakaszokat, megtörténik a mederrendezésre, az átereszek tisztítására, valamint az ezek által összegyűjtött csapadékvíz befogadóba való eljuttatása.

A közbeszerzés során egy kadarkúti cég 55,5 millió forintos, egy nagykanizsai pedig 66 milliós ajánlatot tett a kivitelezésre, de mindkettő érvénytelenné nyilvánítását ajánlotta a bírálóbizottság. A nyertes nagyatádi Novics Kft. a szerződéskötés és a munkaterület átadása után kezdheti el a munkálatokat a bodvicai és a simongáti városrészben.

Megosztás