Bajnoki címmel a zsebében újra nyert az NFC!

Az NFC már zsebében tudhatja a bajnoki címet. A tegnapi meccsen is sikerült elsöprő győzelmet aratniuk: 5-0-ra verték meg a balatonkeresztúriakat. Hamarosan az NB3-ba jutásért küzdhet a csapat.

Tegnap hazai pályán fogadta az NFC a baltonkeresztúri csapatot. Elsöprő győzelemmel 5-0-ra megvédték a hazaiak Nagyatád becsületét. Az első félidő végén még csak egy gólt szerzett a csapat, a második 45 percben még további négy alkalommal találtak be a hálóba. A három gólszerző: Galamb Dávid, Házi Ádám és Rácz Ervin, aki összesen három alkalommal szerzett pontot. A meccs összességében szabályos lefolyású volt, a bíróknak nem kellett komolyabb szabálytalanságokra sípolniuk, kiállítás sem volt.

Veretlen az NFC
Veretlen az NFC

 

Érdemes megemlítenünk, hogy az ellenfél csapatát korábban az NFC jelenlegi vezetőedzője, Keszei Ferenc pesztrálta, így a pályán mindenki fejében és lábában ott volt Feri bácsi tudása. 

Az NFC hajthatatlanul tör előre:  szerda óta már nem kérdéses a bajnoki cím, matematikailag is lehetetlen, hogy másvalaki végezzen a tabella elején, akkor a magyaregresi csapatot verték meg 4-1-re. Jövő héten toponárra utazik a csapat, két hét múlva vasárnap pedig utolsó hazai meccsüket vívják meg Karád ellen. Utána az NB3-ba jutás lesz a nagy kérdés, az NFC játékosainak valószínűleg osztályozó meccset kell majd játszaniuk júinus 10 és 17-én. 

Újabb gól születik
Újabb gól születik
Ügyesen passzoltak a hazaiak
Ügyesen passzoltak a hazaiak

Fotók: Röhrig Dániel

 

 

Megosztás