Bajnokok és ifjú kutatók munkáját díjazták

9 nagyatádi középiskolást és felkészítő tanáraik munkáját ismerték el a Kaposvári Szakképzési Centrum Év Diákja és Év Tanára díjátadó ünnepségén. A jeles alkalomnak idén a nagyatádi művelődési ház adott otthont.

A szakképzési centrum megalakulása óta minden évben díjazásban részesülnek a tanév során kiemelkedő eredményt elért tanulók, illetve a diákságot kiváló munkájukkal ösztönző és felkészítő pedagógusok. Az idei évben a 11 tagintézmény összesen 98 diákjának és 34 pedagógusának kitartását ismerték el.

Az alábbiakban a díjazott nagyatádi diákok és tanárok névsorát, illetve méltatását olvashatják.

A 2017/18-as tanévben Év diákja elismerésben részesül:

Kaposvári SZC  Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából:

1.      Novográdecz Bence a Diákolimpián kötélugrás versenyszámban elért országos I. helyezéséért.

2.      Boros Péter a XVII. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciáján elért országos 9. helyezéséért.

3.      Révész Natália a XXI. Országos Egészségügyi és Szociális Diákkonferencián elért 3. helyezésért.

4.      Szolár Balázs az ADYák Szemle Szerkesztőbizottságának főszerkesztője, mely diákaújság a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán az Év diáklapja kategóriában 1. helyezést ért el.

5.      Balogh Bence, Karsai Gábor, Vojkovics Panna, Péter Barbara, Ács-Kocsis Bence, Bartha Dávid, Vámosi Zsófia, Horváth Gergő, Svégel Dorottya az Ultimate Frizbi Diákolimpia országos döntőjében elért 5. helyezésért.

6.      Claessens Sharon, Kelle Regina, Tóth Graciella, Ungi Klaudia az Országos Szabó Magda Emlékversenyen elért 5. helyezésért. Kelle Regina továbbá az országos német nyelvi levelező versenyen elért 1. helyezéséért.

7.      Finta Dóra, Fuisz Rebeka, Kőnig Alexandra Anita, Rácz Adél, Rácz Sára, Rácz Zoé Fanni, Simon Boglárka, Varga Fruzsina az Országos Strand-kézilabda Diákolimpián elért 6. helyezésért.

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából:

8.      Kertész Ramóna, a diákönkormányzat vezetője, a diákprogramok szervezésében és lebonyolításában folytatott aktív és lelkiismeretes munkájáért, megköszönve, hogy kiemelkedő énektudásával rendszeresen színesíti az ünnepségek, rendezvények műsorát.

9.      Horváth Ádám, a diákönkormányzat vezetőségének tagja az iskola közösségi életében való kiemelkedő szerepvállalásáért és aktív  sporttevékenységéért, megköszönve továbbá az ünnepségek, rendezvények kapcsán végzett munkáját.

Az ADYák Szemle a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán az Év diáklapja kategóriában 1. helyezést ért el
Az ADYák Szemle a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán az Év diáklapja kategóriában 1. helyezést ért el

Kiemelkedő pedagógiai és szakmai munkájukért, az iskola közösségi életében végzett munkájukért és aktív szerepvállalásukért, illetve a már díjazott tanulók eredményeit elősegítő felkészítő tevékenységükért az Év tanára elismerésben részesülnek a következő pedagógusok:

Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumából:

1.      Diczku Dénesné, az ADYák szemle tanár mentoraként végzett lelkiismeretes munkájáért.

2.      Horváth Veronika, a XXI. Országos Egészségügyi és Szociális Diákkonferencián 9. helyen végzett Révész Natália felkészítéséért.

3.      Jeszencsák Edvin, az Ultimate Frizbi Diákolimpia országos döntőjében 5. helyezést elért csapat felkészítéséért.

4.      Jüngling-Czotter Éva, a Diákolimpián kötélugrás versenyszámban országos I. helyezést elért Novográdecz Bence felkészítéséért.

5.      Novográdeczné Kakrik Ildikó, az Országos Szabó Magda Emlékverseny 5. helyezett csapatának felkészítéséért.

6.      Palicskáné Cseresnyés Katalin, az országos német nyelvi levelező versenyen 1. helyen végzett Kelle Regina felkészítéséért.

7.      Siklerné Bárány Henriett, az Országos Strand-kézilabda Diákolimpián 6. helyezést elért csapat felkészítéséért.

8.      Szabó Irén, a XVII. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciáján országos 9. helyen végzett Boros Péter felkészítéséért.

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából:

9.      Mészáros Zoltán, az elkötelezett szakmai tevékenységéért és a diákok versenyekre történő felkészítésébe fektetett munkájáért, továbbá az iskolai rendezvényeken való aktív részvételéért, mely során a tanulóival évről évre nagy sikerrel mutatja be a szakács szakma rejtelmeit.

10.  Szabó Éva, az elhivatottságáért, mellyel a mozgásra, az egészséges életmód kialakítására neveli és ösztönzi diákjait, az iskola rendezvényein való aktív részvételéért, továbbá az oktatói munkán túlmutató feladatokban való közreműködéséért.

Megosztás