Beérett a kitartás gyümölcse

Keszerice Márton és Keszerice András meghívást kaptak Soroksárra, a Magyar Triatlon Szövetség által szervezett duatlongálára, ahol csak olyan sportolók indulhattak, akik kiemelkedő eredményekkel zárták az évet.

Októberben rendezték meg Soroksáron a TESCO Duatlon Gálát a Magyar Triatlon Szövetség szervezésében. Erre a versenyre csak olyan sportolók érkeztek az ország minden tájáról, akik az évközben rendezett duatlonranglista-versenyeken gyűjtötték a pontokat és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és korosztályukban a legtöbb pontot szerezték meg.

A TRIATÁD két versenyzője, Keszerice Márton és Keszerice András a fenti kategóriába maximálisan beleillett, így az egész évben tartó kitartó munka meghozta a gyümölcsét, hisz a két fiatal minden duatlonranglista-versenyen elindult, amit Magyarországon rendeztek.

A soroksári verseny különlegessége, hogy a futópályának egy része egy TESCO áruház üzletsora előtt vezetett, míg a kerékpáros depót egy fedett csarnokban alakították ki. A duatlonon 1500 métert kellett futni, 6 kilométert biciklizni, majd újra futni, akkor 750 métert.

Az ikreknek az egész éves munka után várhatóan már csak egy díjátadó van hátra, hisz ranglistaeredményük alapján a junior kategóriában harmadik és ötödik helyen állnak.

Ahogy édesapjuk (akivel korábban készült beszélgetésünket itt olvashatják) így fogalmazta meg a gála tapasztalatait: Egy bombaerős – nemzetközi versenyeken edződött versenyzőtársakkal teli –  ifi és junior futamban sikeresen célba értek és örömmel vették át a nekik járó érmeket.

Megosztás