Bejelentették a kormánypártok a nagyatádi polgármesterjelöltjüket

Ma délután a kulturális központban jelentette be Szászfalvi László, Kárpáti László és Fábián Zoltán a jövőre esedékes helyhatósági választások kormánypártok által támogatott nagyatádi polgármesterjelöltjét.

– A 2024-es helyhatósági választáson a Fidesz-KDNP pártszövetsége dr. Ludas Lászlót, a jelenlegi nagyatádi alpolgármestert fogja indítani – jelentette be ma délután egy sajtótájékoztató keretein belül Szászfalvi László Nagyatádon. – Mint az köztudomású, Ormai István a következő évben esedékes választáson nem kíván elindulni. Nagyatádnak továbbra is fejlődnie, virágoznia kell, és ezzel a felelősséggel hoztuk meg ezt a döntésünket.

Dr. Ludas László három évtizednél is régebb óta ügyvédi tevékenységet folytat Nagyatádon, illetve 2002 óta Nagyatád képviselő-testületének tagja és 2010 óta a város alpolgármestere.

– Mind az önkormányzati, mind a politikai tapasztalatok terén egy olyan személyiségről van szó, aki garanciát jelent arra nézve, hogy Nagyatád városnak a jövőjét polgármesterként meg tudja határozni, illetve az eddigi fejlesztéseket, az eddigi terveket tovább tudja vinni. Tapasztalt az önkormányzati munka, a közösségépítés és a szervezeti munka területén – folytatta Szászfalvi László.

A kormánypárti országgyűlési képviselő hozzátette: azért fognak dolgozni a következő hónapokban, hogy a nagyatádi állampolgárokkal együttműködésben, a város jövője érdekében sikeres legyen a választás.

Kárpáti László, a Fidesz nagyatádi szervezetének az elnöke elmondta: 100 százalékban támogatja a Fidesz dr. Ludas László jelölését. Ugyanerről beszélta KDNP kapcsán Fábián Zoltán, a párt helyi elnöke is.

A polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón elmondta: meg kell őrizni a dolgokat, de egyben meg is kell újulni. Minden olyan értéket, eredményt, amit elértünk, azt meg kell őrizni, de ugyanakkor egy új időszak fog bekövetkezni, ez megújulással, változással is jár.

– Volt lehetőségem megismerni az önkormányzati munkát, ismerem Nagyatád működését, volt kellő idő, hogy ezeket megtapasztalhassam, tisztában vagyok azzal, hogy milyen feladatok vannak, milyen feladatok várhatók a jövőben – fogalmazott dr. Ludas László.

Programról még korai beszélni, hisz a helyhatósági választások 2024 júniusában lesznek.

– Lesz módom arra, hogy személyesen is találkozzunk a nagyatádiakkal, és olyan programot szeretnék készíteni, képviselni, ami tükrözi a nagyatádiak álláspontját. Azt kell szem előtt tartani, hogy mi Nagyatád érdeke, és minden döntés során ezt figyelembe kell venni – fogalmazott a polgármesterjelölt.

A sajtótájékoztató végén Szászfalvi László hozzátette: az elmúlt harminc esztendő alatt Nagyatád óriási fejlődésen ment keresztül, amit megőrizni és továbbfejleszteni nagy feladatot jelent.

Megosztás