Bemutatták az új rendőrkapitányt

Állománygyűlésen mutatták be tegnap a Nagyatádi Rendőrkapitányság új vezetőjét. Információink szerint az eseményen a megyei rendőrfőkapitány több támogatást kért az új kapitánynak, mint amennyit az elődje kapott.

Mint azt már az Atádhíren megírtuk, dr. Györkös Balázs r. alezredest nevezte ki a Nagyatádi Rendőrkapitányság élére Molnár Gábor ezredes, Somogy megye rendőrfőkapitánya.

A tegnapi állománygyűlésen részt vett a kapitányság valamennyi, éppen szolgálaton kívüli munkatársa, így a csurgói őrs rendőrei is. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Molnár Gábor a többi között egy sokatmondó kijelentést is tett a hivatalos bemutatón. Azt mondta, az új nagyatádi rendőrkapitány számára több támogatást kér az állománytól, mint amennyit elődje kapott. 

Az új vezetőről, dr. Györkös Balázsról kijelentette: nagyon eredményes munkát végzett Barcson, és ezt kívánja folytatni itt is. Mint ismert, Györkös Balázs legutóbb a barcsi kapitányság élén állt, korábban pedig a nagyatádi közlekedésrendészeti osztályt is vezette éveken át. A rendőr alezredes szakmai életútjáról itt írtunk néhány napja.

Információink szerint egyébként ugyanaznap szintén bemutatták Györkös Balázs utódját is, őt természetesen a Barcsi Rendőrkapitányságon. A Dráva-menti város új rendőri vezetője ugyancsak nem ismeretlen ott: dr. Cserti István korábban már éveken át állt a Barcsi Rendőrkapitányság élén. Legutóbbi beosztásában egyébként a megyei főkapitányság vizsgálati osztályvezetője volt.

 

Megosztás