Családi napot szervezett a Büttner Kft.

Főzőverseny, piknik, játékok, családi programok kicsiknek és nagyoknak – egész napos rendezvénnyel kedveskedett a Büttner Kft. a dolgozóinak és családjaiknak a hétvégén.

Családi napot és sportfesztivált tartott a Büttner Kft. az alkalmazottainak és családtagjainak szombaton a 63-mas Bázison. Az egész napos rendezvényen csaknem 300-an vettek részt. A cég minden évben megtartja ezt a családi napot, a tavalyi évben azonban a járványhelyzet miatt elmaradt.

Már reggel 9 órakor elkezdődött az első program: a résztvevők főzőversenyre nevezhettek be két kategóriában: bogrács és grill. Előbbit a Győztes titok nevű csapat nyerte a töltött káposztájukkal, utóbbit pedig a Csirkefogók főiskolás csapata vegyes tálukkal, akik duális képzésen vesznek részt a cégnél.

Napközben a bázis szolgáltatásait vehették igénybe a résztvevők, így paintball versenyeken, buborékfocin vehettek részt, valamint kipróbálhatták a szabaduló szobát is. A gyerekre is gondoltak a szervezők: egész napos ugrálóvár, rodeó, arcfestés, kézműves foglalkozás fogadta őket. Délután pedig sorversenyeket rendeztek a résztvevőknek.

Megosztás