Darált hús repült szét a balesetben

Egy darált húst szállító autóba rohant egy személygépjármű Nagyatád és Lábod között. A balesetben megsérült egy fiatalkorú személy, őt kórházba szállították. A helyszínelés idejére félpályás útlezárás van érvényben.

Két autó ütközött össze ma délután nem sokkal fél három után Lábod és Nagyatád között a 32. kilométerszelvénynél: egy fehér Volkswagen típusú személygépjármű hátulról belerohant egy sötétkék Ford Mondeoba, melynek következtében az utóbbi autó az árokban kötött ki. Több rendőrautó, egy tűzoltó szerkocsi és két mentő is a helyszínen volt nem sokkal három óra után, a rendőrök félpályás lezárás mellett terelik a forgalmat. A kék Mondeoban utazó férfi a lábán sérült meg, a Volkswagenben egy anya utazott a fiával: a szemtanúk szerint a nő kezét megégette a kicsapódó légzsák, a fiút nyakmerevítővel hordágyon tették be a mentőbe és kórházba szállították.

A helyszínen közlekedők elé ijesztő látvány tárulhat, ugyanis a Volkswagen roncsait és az úttestet is húscafatok borítják. Szerencsére ezek nem emberi eredetűek: az árokban kikötött autó csomagterében 140 kiló darált húst szállítottak. Jelenleg is tart a helyszínelés, félpályás útlezárás van érvényben. A Lábod felé közlekedők számítsanak rá, hogy néhány percet várakozniuk kell az áthaladáskor.

Megosztás