Digitális oktatásra állt át az Ady

Egy dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett, további hét oktató pedig járványügyi megfigyelés alatt áll – válaszolta megkeresésünkre a nagyatádi középiskola fenntartója. Hétfőtől állt át az Ady online oktatásra.

Olvasónik jelezték, hogy vasárnap sorra kapták az értesítést a diákok: hétfőtől egy hétre digitális oktatásra áll át az iskola. Ugyan az Ady Facebook-oldalára nem került fel az információ, ám rögtön híre ment a városban.

Érdeklődésünkre ma délután közölte a Kaposvári Szakképző Centrum: 

„Hétfőtől átállt online oktatásra a Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnázium, miután egy dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett, további hét oktató pedig járványügyi megfigyelés alatt áll. Az iskola további tanulói, dolgozói nem érintettek, az intézmény teljes fertőtlenítése az őszi szünetben megtörtént, takarítása, fertőtlenítése folyamatos.”

Információink szerint az online oktatás csatornái – miként korábban – továbbra is a KRÉTA és a Classroom. A iskola arra kérte a beteg tanárokat, akik nem tudják vállalni a digitális oktatást, jelezzék azt, hogy gondoskodni tudjanak a helyettesítésükről. Természetesen szintén azonnal jelezniük kell, ha az egészségi állapotukban kedvezőtlen változás történne.

 

Megosztás