Eltűnt férfi ügyében kérik a lakosság segítségét

Október 11-én látták utoljára a képen látható férfit, Udvaros Attilát. Mindezidáig nem vezetett sikerre a felkutatása, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Eltűnésével kapcsolatban hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mely szerint Udvaros Attila 2020. október 11-én csomai lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Rövid, barna hajú, borostás arcú. Eltűnésekor fekete mellényt, sárga csíkos pólót, kék farmer nadrágot és fekete bőrcipőt viselt. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megosztás