Egy hajszálon múlt a tragédia Nagyatád mellett

A férfi meglátogatta a gyermekét, majd minden előzmény nélkül szidalmazni kezdte volt élettársa édesapját, többször ököllel arcon ütötte, a földre lökte, a fejénél megrúgta, majd elhajtott a Nagyatádhoz közeli faluból.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt a emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki ok nélkül verte meg korábbi élettársa édesapját.
A látogatás végén a ház udvarán tartozkodó férfi szidalmazni kezdte a teraszon pihenő, nagyot halló, idős embert. A sértett azonban nem értette, hogy mit mondott neki a vádlott, ezért odament hozzá, ekkor a vádlott többször ököllel fejbe ütötte az idős férfit, a földre lökte, fejen rúgta, majd az utcán parkoló kocsijába ült és elhajtott.
A sértett másnap fejfájásra panaszkodott, nehezen kapott levegőt, ezért hozzátartozói kórházba vitték, ahol megállapították, hogy a bántalmazás során nyolc napon túl – hat-nyolc hét alatt – gyógyuló sérüléseket szenvedett. Koponyáján vérömleny alakult ki, valamint a keményagyhártyánál is vérgyülem képződött.
Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott.

A felhasznált fényképet a nagyatádi rendőrök készítették a helyszínen
A felhasznált fényképet a nagyatádi rendőrök készítették a helyszínen

Megosztás