Egy összeégett holttestet találtak Nagyatádon

Ma reggel a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is a bodvicai szőlőhegyre vonultak. Egy kisebb hétvégi házban egy középkorú nő holttestére bukkantak. Egyelőre folyik a vizsgálat, a helyszínt lezárták a hatóságok.

Munkatársaink a helyszínről azt jelentették, hogy a bodvicai szőlőhegy 1-es dűlőjében történt az eset. A szűk földes utcába nem lehetett már bemenni, így a szóban forgó présházat sem közelíthették meg. A hatóságok nagy erőkkel vizsgálják a helyszínt.

Egy közelben lakó asszony annyit mondott, hogy az ingatlanba augusztusban költözött egy férfi a párjával, de alig ismerték őket. Egy másik szomszéd állítólag látta a tüzet, elmondása szerint az épület terasza égett még hajnalban. Az nem világos, hogy miért csak reggel 8 óra körül értesítették a tűzoltókat. Ezt a szemtanút elvitték kihallgatásra a rendőrök ottjártunkkor.

Ami biztos, hogy egy összeégett középkorú nő holttestére találtak a tűzoltók, akiknek egyébként már nem akadt oltani valójuk, mire a helyszínre értek. Ott jelenleg is folyik a tűz- és a rendőrségi vizsgálat.

Amennyiben újabb információt kapunk, frissítjük cikkünket.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel

 

Megosztás