Elfújta a szél a piacot, fennakadások a vonatközlekedésben, kiadták a piros jelzést

Kiadták a legmagasabb riasztást a szél miatt, Nagyatád és Somogyszob között fakidőlés akadályozta a vasúti forgalmat, a Szabadkai utcában fél 11 körül elment az áram.

Frissítés (12:50): Olvasóink jelezték, hogy a Szabadkai, a Gyár, a Béke, a Szigetvári és az Ungvári utcában helyreállt az áramszolgáltatás.

Frissítés (12:00): Somogyszob és Nagyatád között újraindult a forgalom – írja a vasúttársaság.

Frissítés (11:10): Olvasóink jelzése alapján fél 11 óta a Petőfi, a Béke, a Pozsonyi és a Mező utcában sincs áram.

Reggel kipakoltak az árusok a piactérre, majd nem sokkal később össze is pakoltak, mert az erős szél folyton elvitte a portékát. Késő délelőtt a placcon már alig találkoztunk árusokkal, a vásárcsarnokban viszont sokan voltak.

Az OMSZ kiadta Nagyatád járásra is legmagasabb riasztást, a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 110 km/h-t, ami a vonatközlekedésben is fennakadásokat okoz. Somogyszob és Nagyatád között fakidőlés akadályozza a forgalmat. Kaposvár és Somogyszob között feszültségkimaradás miatt szünetel a közlekedés.

A MÁVINFORM közösségi oldala szerint Jákó-Nagybajom és Beleg között fakidőlés miatt szünetelt a forgalom, majd újraindult, de a Dombóvár-Gyékényes vonalon jelentős, 60-120 perces késésekre kell számítani.

Olvasónk Lábod központjából küldött képet, ahol egy fa dőlt az útra, ami megállásra kényszeríti az arra közlekedő autósokat. 

Egy másik olvasónk jelezte, hogy a Szabadkai utcában fél 11 körül elment az áram, az egyik házról a napelemeket is letépte a szél.

Megosztás