Érkeznek a töklámpások a holnapi kiállításra

A Dél-Somogy Irodaház elé felállított sátornál lehet leadni az elkészített töklámpásokat ma délután 5 óráig, holnap délután pedig kiderül, hogy kik készítették a legpompásabb tököket.

Már délelőtt 11 óra óta várják az elkészített töklámpásokat a Dél-Somogy Irodaház előtt felállított sátorban, hogy a zsűri eldöntse, ebben az évben ki készítette el a legtökéletesebb tököket. Több kategóriában lehet nevezni, többek között az óvodások is készíthetnek lámpást, és a Csillagszem udvarán, illetve a csoportszobákban látható alkotásokból valószínűsíthető, hogy szoros verseny lesz az első helyért ebben a kategóriában is.

Holnap délután 5 órakor a Dél-Somogy Irodaház előtt hirdetik ki a legjobbakat, ahol közreműködnek a Kis-Fürjecske tánccsoport tagjai, a Szászszorszép óvodásai, továbbá a NASZI cukrász tanulói, akik saját készítésű finomságokkal várják majd a látogatókat.

Az előrejelzések szerint az időjárás a maihoz hasonlóan nem az őszt, hanem a késő nyarat idézi holnap, így remek családi program kerekedhet a kiállítás megnyitójából.

Megosztás