Ezekre voltak a leginkább kíváncsiak az Atádhír látogatói 2022-ben

Itt vannak a tavalyi év legjei az Atádhíren! Megmutatjuk, melyek voltak azok a tartalmaink, amiket a legtöbben elolvastak, ill. megnéztek az elmúlt évben. Tragédiák és ismert emberek portréi vitték a prímet.

2022 legolvasottabb írásai az Atádhíren: Ricsi: csak a kislányaim tartanak életbenFelfordult Henész, üresek voltak az utcákKét mentő száguldott szirénázva a lábodi baleset helyszínérőlLábodról az AlkotmánybíróságigRendőr orvvadászott Dél-Somogyban.

Júl. 11-én adtuk hírül, hogy elhunyt a környék ismert nagyvállalkozója; új polgármestert választottak a segesdiek, ill. a választás másnapján lebontották az új buszmegállót a faluban.

Szept. 24-én portrét jelentettünk meg Vukan Nikolicsról; beszámoltunk róla, hogy három autó karambolozott Lábod és Mike között; képeket közöltünk a háromfai balesetről, valamint videót a honvédtalálkozóról.

Okt. 03-án pedig információkat és képeket közöltünk a Lábod és Görgeteg közötti frontális balesetről; arról, hogy fegyveres bűnözőt fogtak el Babócsán; továbbá videós beszámolót mutattunk a bodvicai családi napról.

Tavaly 2 582 101 oldalmegtekintést értünk el (napi több mint 7 ezret): ebből 2 milliónál is többet visszatérő felhasználók, mintegy 537 ezret pedig új felhasználók által.

Megosztás