Ezernél is több versenyző lesz az eXtremeMan-en

Ma megnyílt a nevezési iroda a versenyközpontban, Nagyatádra 450 egyéni sportoló, és több mint 200 váltócsapat 620 triatlonistája nevezett be. Az idén 50 éves városban immár a 32. hosszútávú triatlont versenyt rendezik.

Rendhagyó módon idén egy online előadással kezdődtek az eXtremeMan Nagyatád kísérőrendezvényei. Hétfőn este Kindl Gábor élettani tanácsadó (nem mellesleg a Magyar Triatlon Szövetség elnöke) és dr. Herr Gyula, a nagyatádi verseny szervezőbizottságának elnöke elemezte, milyen kulcsfontosságú mozzanatokra érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a sportolók boldogan érkezzenek célba Nagyatádon, dacára a 30 fok feletti hőségnek, a rendkívüli erőfeszítésnek és az óhatatlanul jelentkező fáradtságnak.

A várossá avatásának az 50. évfordulóját idén ünneplő Nagyatádon a 32. hosszútávú triatlon versenyt rendezzük, és eltökélt célunk, hogy továbbra is városunk legnagyobb rendezvénye legyen ez – hangsúlyozta dr. Herr Gyula, az eXtremeMan szervezőbizottságának elnöke. – A hozzánk látogatóknak megmutatjuk szépen gondozott, virágos és zöld városunkat, a kijelölt futópálya segítségével pedig végig is vezetjük rajta a sportolókat és a szurkolókat.

Ma délelőtt új épületben nyílt meg a nevezési iroda, ahol az első regisztrálók már fel is vették a rajtcsomagjukat. Nagyatádon, a nyílt nemzetközi versenyen ismét rajthoz áll többek között a tavalyi országos bajnok, Badar Gergely. Ugyancsak itt lesz a nagyatádiként eddigi legjobb eredménnyel büszkélkedő Kocsis Péter, akiről most még az is elképzelhető, hogy elcsípi a legjobb  helyezések egyikét.

Megosztás