Ezért szeretjük Nagyatádot

A Nafigyelj! tagjai számos helyi lakos bevonásával egy kisfilmet készítettek a Város Napja alkalmából. A szereplők elmondják, miért szeretik Nagyatádot. Ezzel szeretnének most egy kis vidámságot csempészi a mindennapokba

Nemrég osztotta meg közösségi oldalán a Nafigyelj! az „Ezért szeretjük Nagyatádot” című videóját. A néhány perces filmet az elmúlt héten állították össze telefonos videók segítségével, melyet a legtöbb szereplő mind maga vett fel. Nemcsak a nagyatádi fiatalok, de idősek, sportolók, családok, közéleti szereplők is megszólalnak benne. Egyebek között – derül ki a videóból – azért jó nagyatádinak lenni, mert itt a legfinomabb a gyógyvíz, és mert az atádi nagymamák készítik a legjobb palacsintát. A videóhoz az alábbi leírást csatolták:

A kisfilmet Nagyatád várossá (újra) avatásának 49. évfordulójára készítettük. Bízunk benne, hogy a bezárkózottság ellenére az itt élők nem csüggednek, vagy ha mégis, akkor ezzel a videóval egy kis mosolyt sikerült varázsolnunk az arcukra. Szeretettel ajánljuk a kisfilmet minden nagyatádinak!

A felvételeket minden szereplő maga készítette egy kis segítséggel, az ajánlott óvintézkedéseket betartva. Ez a videó csak közösségi összefogással jöhetett létre.”

Megosztás