Ezt nyilatkozták a díszpolgárok

Hortobágyi Ferenc: 50 éve éppen ezen a napon nősültem, most kitüntettek. Herr Gyula: azt mutatom meg, hogy a sport a legjobb egészségmegőrzési módszer. Büttner Tamás: azt kívánom a fiamnak, folytassa ezt a hagyományt.

Rendhagyó módon tegnap tartották a város napját Nagyatádon. Ráadásul az újabb kori története során várossá nyilvánításának az 50. évfordulóját ünnepelte Nagyatád.

Három díszpolgári címet is adományozott a jeles alkalomból a közösség. Az elismerések átvételekor mindhárman köszönetet mondtak, és szóltak néhány szót a jelen lévőkhöz. Hortobágyi Ferenc egyebek között azt mondta, ez élete legboldogabb napja. Dr. Herr Gyula hangsúlyozta, mindenekelőtt arra büszke, hogy orvos, és hozzátette: 1500 embert láttak el a koronavírussal kapcsolatban a Nagyatádi Kórházban az elmúlt időszakban. Dr. Büttner Tamás azt hangsúlyozta, hogy csaknem 30 éve a nulláról indulva, nem privatizációs művelet során építették fel a vállalkozásukat, amely ma már nemcsak Nagyatád, hanem az ország egyik leginnovatívabb gépipari cége is.

Természetesen mindhármukkal készítettünk interjút az ünnepséget követően, most megtekinthetik ezeket.

Megosztás