Féltékenységből kerekedett verekedés egy nagyatádi parkolóban

A vádlott kérdőre vonta a volt barátnője új udvarlóját, aki ettől megijedt, ki akart tolatni a parkolóból, de beletolatott a vádlott autójába, aki ettől még idegesebb lett, ezért ököllel ütni kezdte a sértettet. 

A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat két fiatal férfival szemben, akik az egyikük volt barátnőjének az új udvarlóját verték meg a nagyatádi TESCO parkolójában még februárban. Történt ugyanis, hogy merő véletlenségből egymás mellett álltak meg a parkolóban, és a vádlott észrevette, hogy az új udvarló a volt barátnővel együtt várakozik az autóban, amitől a vádlott ideges lett, és kérdőre vonta a sértetett, hogy miért beszélget a lánnyal. A kérdés nem irodalmi nyelven hangzott el, ezért az új udvarló megijedt, és úgy gondolta, hogy célszerű lesz távozni a helyszínről, de figyelmetlensége miatt beletolatott a vádlott autójába. Ez, persze, csak olaj volt a tűzre. 

Amikor az új udvarló kiszállt az autóból, hogy felmérje a keletkezett károkat, akkor a még mindig féltékeny, továbbá rendkívül ideges vádlott már túl volt a kérdéseken, és a dühének kifejezésére azt választotta, hogy ököllel ütni kezdi a sértett fejét, valamint a felsőtestét. Ez látva a vádlott barátja is csatlakozott, és az időközben földre került sértetett tovább ütötték. Ha már így belelendültek, akkor a sértetten kívül, annak a helyszínre érkező rokonát is bántalmazni kezdték, csupán akkor hagyták abba, amikor a nagyatádi rendőrök is megérkeztek.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést kiszabására tett indítványt.

A felhasznált képet a nagyatádi rendőrök a helyszínen készítették.

Megosztás