Gólzápor a sportcsarnokban

Csaknem hetven gól esett a sportcsarnokban tegnap este a férfi kézilabda-bajnokság aktuális fordulójában. A nők Dunaújvárosba látogattak. Az NFC ma délután Tabon játszik.

Nagyatádi RKC (férfi) – Dunaújvárosi AC 36:31 (16:14)

Minden jól alakult a férfi kézilabdacsapat számára ezen a hétvégén. A dunaújvárosiak a nyolcadik helyen állnak a tabellán, az atádiakkal szemben hárompontos előnnyel várták a találkozót. Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, de a játékrész utolsó öt percében az atádiak megszerezték a vezetést. Az öltözőbe kétgólos hazai előnnyel vonulhattak a csapatok. A második félidő elején még egyenlíteni tudtak az újvárosiak, de a hazaiak újra vezetést szereztek, amit egészen a lefújásig nem engedtek ki a kezükből. 

Bazsó Péter 15 gólt vállalt a nagyatádi találatokból, és minden hétméterest értékesített.

Az atádiakat üldöző Mecseknádas Kalocsán vereséget szenvedett, ezért pontegyenlőséggel ugyan, de jobb gólkülönbséggel a Nagyatád együttese a kilencedik helyre áll a bajnokságban.

NB II férfi Dél-nyugat tabella
NB II férfi Dél-nyugat tabella

DKA U22 – Nagyatádi RKC (női) 37:30 (15:14)

A nagyatádi nők Dunaújvárosba látogattak. Az ellenfél a tabella nyolcadik helyén várta a találkozót, míg a mienk a hetedikek a pontvadászatban, viszont az őszi találkozón Nagyatádon diadalmaskodni tudott az újvárosi gárda. Az utolsó negyedóráig kiegyenlített találkozón végül a Duna-partiak hét góllal győzték le a nagyatádiakat.

NB II női Dél-nyugat tabella
NB II női Dél-nyugat tabella

A Nagyatádi FC csapata vasárnap délután Tabra látogat a megyei pontvadászat 24. fordulójában. A mérkőzés kimeneteléről a lefújást követően beszámolunk.

Megosztás